Se priser med elaftale

Prisen forudsætter elaftale fra Greenbow - det perfekte match til elbilsejere.

Se prisen for boksskifte

png overlay

Se priser uden elaftale

Se prisen for boksskifte

png overlay

Greenbow app'en
gør hverdagen nem

Billig ladning derhjemme
Med lad hjemme og elpriser bliver du hurtigt ekspert i at aflæse elpriserne og planlægge dine ladninger til at starte, når strømmen er billigst. Du kan også bruge SmartCharge funktionen, som automatisk starter og stopper din lader til at udnytte de billigste tidspunkter på dagen eller natten, hvor elprisen er lav.

Økonomisk overblik
Med ladehistorik får du et overblik over alle dine ladesessioner. Du kan se hvor mange kWh du har ladet og hvad prisen var for ladesession. Du kan også se summeringer - f.eks. hvad dit forbrug på laderen var i sidste måned.

Vi hjælper dig også på farten
Om det er en tur til Jylland eller Italien - så har vi din ryg. Brug lad ude til at finde en lader iblandt de 300.000 ladepunkter i hele Europa. Du tilmelder blot et betalingskort i app'en og kan starte opladningerne med din Greenbow ladebrik eller inde fra app'en

.

Download i app store

Vi kan godt forstå du er i tvivl
Når man kommer fra en fossilbil, der koster 500-1000 kr. at tanke op, kan det virke billigt at få fastprisaftale med elbilsopladning hos f.eks. Clever til 799 kr. om måneden. Og det er jo også billigt i forhold til hvor man kommer fra - men i realiteten kan det, for de fleste, blive langt billigere end 799 kr. om måneden.

Derfor er forbrugsafregnet ladeløsning billigere
Modsat en fastprisaftale vil du med vores ladepakke komme til at betale et lavt månedligt abonnement og forbrugsafregnet strømforbrug. Du får refusion på 95 øre/kWh (hvilket man ikke får på fastprisaftaler) og du kan optimere din pris, ved at lade på de billigste tidspunkter.
Med din Greenbow elaftale får du strøm til indkøbspris - du har dermed de bedste forudsætninger for at opnå den mest optimale ladepris.

Hvem passer en forbrugsafregnet ladeløsning til?
Vores tal viser at den gennemsnitlige danske bilejer med et kørselsbehov på 15.000 km årligt vil komme til at betale under 400 kr./md. med vores ladepakke, inklusiv forbrug og abonnement. Grænsen for hvornår fastprisaftalen kan betale sig er ved et kørselsbehov på omkring 30.000 km. årligt, eller hvis man har et meget stort behov for at lade ude.
Den gennemsnitlige bilejer kan altså spare mere end 3.000 kr. ift. fastpris og dermed er der rigeligt med plads i budgettet til at lade ude i ny og næ, hvis man skal på en længere tur igennem landet.

Vi er ikke som de andre

Strøm til indkøbspris
Alle selskaber køber strøm ind til samme pris på elbørsen. Og vi tager som de eneste intet pristillæg - som kunde betaler du vores egen indkøbspris. Som almindelig elbilsejer bruger man 8.000 kWh på bil og bolig om året, så selv et tillæg på 10 øre pr. kWh vokser til næsten 1.000 kr. hvert år. Det slipper du for at betale hos os.

Fuld refusion af elafgift
Ved at samle ladeabonnement og elaftale hos os kan vi tilbagebetale dig 94,63 øre pr. kWh du lader på bilen. Det tal hedder 75,70 øre pr. kWh hvis du har elaftalen et andet sted - hvilket skyldes gældende momsregler. Ikke alle udbydere i markedet tilbyder ladeabonnement og elaftale samlet - så du kan gå glip af 20% refusion. Den er du sikret hos os.

Billig oprettelsespris
Vi ved at prisen for at komme igang er vigtig for dig. Derfor holder vi den så lav som muligt, uden at gå på kompromis med en professionel installation på højt niveau.

Se ladepakker ➜

Stadig ikke overbevist?
Lad os uddybe

Zaptec Go and Greenbow

En pengepungs-venlig
ladeløsning

Som ny elbilsejer er tommelfingerreglen at husstandens elforbrug fordobles. Derfor indeholder Greenbows timeafregnede elaftale strøm til indkøbspris. Det betyder at du 1:1 betaler prisen, som den er på elbørsen - uden tillæg. Det er på pristillæg elselskaber normalt tjener mange penge og det sparer du hos os. Vi tager kun små 39 kr./md. for denne fordelaftale elaftale og den sikrer dig samtidig også fuld refusion af elafgiften på dine opladninger derhjemme.

Greenbow installatør

En installationsoplevelse
som er gnidningsfri

Efter din bestilling afholder du et videomøde med en installatør. Her gennemgår I din installation, med fokus på hvordan du ønsker den udført, samt finder datoen til din installation. Hvis der kommer ekstra omkostninger, udover hvad som er inkluderet i installationspakken, får du et uforpligtende tilbud. Din fortrydelsesperiode på 14 dage starter først den dag videomødet er afholdt.

Greenbow lad ude

Hjælper dig
også på farten

Guilty as charged - vores ladeløsning er udviklet til at give dig billig og nem opladning derhjemme. Og bliver man kunde hos os, er det nok også fordi, man primært vil lade op derhjemme. Men vi har faktisk også din ryg på farten - igennem Greenbow appen finder du nemt en ledig lader imellem de 300.000 tilgængelige ladepunkter i hele Europa. Du tilmelder blot dit kreditkort under din brugerprofil i appen og så er du i gang.

Se ladepakker ➜

Hør Mads fortælle om
hvorfor du skal vælge Greenbow

Det er Greenbow

Hvad indeholder vores installationer?

Standard installation

Installation af kombirelæ 3 faser + N 20A i eksisterende eltavle eller i miniboks ved tavle

Installation og kabelføring af kabel fra kombirelæ og ud til boksen (15m kabel inkluderet).

Kabeldimension er 5G6mm² som sikrer at installationen kan levere minimum 11kW til ladeboksen.

Der er medregnet én gennemføring til yderside på mur.

Montering af ladeboks, hvor du ønsker, feks. på ydermur eller i garage tæt ved hus. Vær opmærksom på, at der i de fleste installationer vil være synlig kabelføring.

Test og klarmelding af ladeboksen.

Boksskifte

Udskiftning af eksisterende boks.

Gennegang og godkendelse af eksisterende installation.

Test og klarmelding af ladeboksen.

Vi vil gøre det nemmere at være elbilsejer!
... og det er vores kunder, der bestemmer, om vi er lykkedes.

Bliv kunde hos os og få en samlet pakkeløsning med ladeboks derhjemme og adgang til et hav af ladere i hele Europa.

Vælger du også vores elaftale, får du alt på en regning, og vi giver en stor rabat på oprettelsesprisen.