Oprettelse
990 kr. 490 kr.

Pris pr. md
198 kr.

Elaftale
Afregnes efter forbrug med strøm til indkøbspris.

Videre til bestilling

Oprettelse
1 kr.

Pris pr. md
198 kr. 0 kr.
(de første 2 mdr. herefter 198 kr./md)

Elaftale
Afregnes efter forbrug med strøm til indkøbspris.

Videre til bestilling

Oprettelse
0 kr.

Pris pr. md
99 kr. 0 kr.
(de første 2 mdr. herefter 99 kr./md)

Elaftale
Afregnes efter forbrug med strøm til indkøbspris.

Videre til bestilling

Hør Mads fortælle om
hvorfor du skal vælge Greenbow

Det er Greenbow

Stadig ikke overbevist?
Lad os uddybe

Zaptec Go and Greenbow

En pengepungs-venlig
ladeløsning

Som ny elbilsejer er tommelfingerreglen at husstandens elforbrug fordobles. Derfor inkluderer vi en elaftale i dit ladeabonnement med strøm til ren indkøbspris. Vi tager normalt 39 kr./md. for elaftalen, men den følger gratis med i ladeabonnementet. Vi udbetaler også refusion på 87 øre på alle de kWh du lader bilen med.

Greenbow installatør

En installationsoplevelse
som er gnidningsfri

Efter din bestilling afholder du et videomøde med en installatør. Her gennemgår I din installation, med fokus på hvordan du ønsker den udført, samt finder datoen til din installation. Hvis der kommer ekstra omkostninger, udover hvad som er inkluderet i installationspakken, får du et uforpligtende tilbud. Din fortrydelsesperiode på 14 dage starter først den dag videomødet er afholdt.

Greenbow lad ude

Hjælper dig
også på farten

Guilty as charged - vores ladeløsning er udviklet til at give dig billig og nem opladning derhjemme. Og bliver man kunde hos os, er det nok også fordi, man primært vil lade op derhjemme. Men vi har faktisk også din ryg på farten - igennem Greenbow appen finder du nemt en ledig lader imellem de 300.000 tilgængelige ladepunkter i hele Europa. Du tilmelder blot dit kreditkort under din brugerprofil i appen og så er du i gang.

Se ladepakker ➜

Greenbow app'en
gør hverdagen nem

Billig ladning derhjemme
Med lad hjemme og elpriser bliver du hurtigt ekspert i at aflæse elpriserne og planlægge dine ladninger til at starte, når strømmen er billigst.

Vi hjælper dig også på farten
Om det er en tur til Jylland eller Italien - så har vi din ryg. Brug lad ude til at finde en lader iblandt de 300.000 ladepunkter i hele Europa. Du tilmelder blot et betalingskort i app'en og kan starte opladningerne med din Greenbow ladebrik eller inde fra app'en

.

Download i app store

Vi er ikke som de andre

Strøm til indkøbspris
Alle selskaber køber strøm ind til samme pris på elbørsen. Og vi tager som de eneste intet pristillæg - som kunde betaler du vores egen indkøbspris. Som almindelig elbilsejer bruger man 8.000 kWh på bil og bolig om året, så selv et tillæg på beskedne 10 øre pr. kWh vokser til næsten 1.000 kr. hvert år. Det slipper du for at betale hos os - vi inkluderer nemlig denne fordelagtige elaftale i dit ladeabonnement.

Fuld refusion af elafgift
Ved at samle ladeabonnement og elaftale hos os kan vi tilbagebetale dig 87 øre pr. kWh du lader på bilen. Det tal hedder 69 øre pr. kWh hvis du har elaftalen et andet sted - hvilket skyldes gældende momsregler. Ikke alle udbydere i markedet tilbyder ladeabonnement og elaftale samlet - så du kan gå glip af 20% refusion. Den er du sikret hos os.

Billig oprettelsespris
Vi ved at prisen for at komme igang er vigtig for dig. Derfor holder vi den så lav som muligt, uden at gå på kompromis med en professionel installation på højt niveau. Lige nu kan du få vores ladeabonnement med leje af boks til kun 990 kr. inkl. installation. Billigere bliver det ikke.

Hvad indeholder standardinstallationen?

Pakken indeholder:
➜ Installation af kombirelæ 3 faser + N 16A type-A i eksisterende eltavle eller i miniboks ved tavle.

Installation og kabelføring af kabel fra kombirelæ og ud til boksen (15m kabel inkluderet).

Kabeldimension er 5G4mm² som sikrer at installationen kan levere minimum 11kW til ladeboksen.

Der er medregnet én gennemføring til yderside på mur.

Montering af ladeboks, hvor kunden ønsker, feks. på ydermur eller i garage tæt ved hus. Vi gør opmærksom på, at der i de fleste installationer vil være synlig kabelføring.

Test og klarmelding af ladeboksen.

Vi vil gøre det nemmere at være elbilsejer!
... og det er vores kunder, der bestemmer, om vi er lykkedes.

Bliv kunde hos os og få en samlet pakkeløsning med ladeboks derhjemme og adgang til et hav af ladere i hele Europa.

Vælger du også vores elaftale, får du alt på en regning, og vi giver en stor rabat på oprettelsesprisen.