Vi kan godt forstå du er i tvivl
Når man kommer fra en fossilbil, der koster 500-1000 kr. at tanke op, kan det virke billigt at få fastprisaftale med elbilsopladning hos f.eks. Clever til 799 kr. om måneden. Og det er jo også billigt i forhold til hvor man kommer fra - men i realiteten kan det, for de fleste, blive langt billigere end 799 kr. om måneden.

Derfor er forbrugsafregnet ladeløsning billigere
Modsat en fastprisaftale vil du med vores ladepakke komme til at betale et lavt månedligt abonnement og forbrugsafregnet strømforbrug. Du får refusion på 95 øre/kWh (hvilket man ikke får på fastprisaftaler) og du kan optimere din pris, ved at lade på de billigste tidspunkter.
Med din Greenbow elaftale får du strøm til indkøbspris - du har dermed de bedste forudsætninger for at opnå den mest optimale ladepris.

Hvem passer en forbrugsafregnet ladeløsning til?
Vores tal viser at den gennemsnitlige danske bilejer med et kørselsbehov på 15.000 km årligt vil komme til at betale under 400 kr./md. med vores ladepakke, inklusiv forbrug og abonnement. Grænsen for hvornår fastprisaftalen kan betale sig er ved et kørselsbehov på omkring 30.000 km. årligt, eller hvis man har et meget stort behov for at lade ude.
Den gennemsnitlige bilejer kan altså spare mere end 3.000 kr. ift. fastpris og dermed er der rigeligt med plads i budgettet til at lade ude i ny og næ, hvis man skal på en længere tur igennem landet.

Vi er ikke som de andre

Strøm til indkøbspris
Alle selskaber køber strøm ind til samme pris på elbørsen. Og vi tager som de eneste intet pristillæg - som kunde betaler du vores egen indkøbspris. Som almindelig elbilsejer bruger man 8.000 kWh på bil og bolig om året, så selv et tillæg på 10 øre pr. kWh vokser til næsten 1.000 kr. hvert år. Det slipper du for at betale hos os.

Fuld refusion af elafgift
Ved at samle ladeabonnement og elaftale hos os kan vi tilbagebetale dig 94,63 øre pr. kWh du lader på bilen. Det tal hedder 75,70 øre pr. kWh hvis du har elaftalen et andet sted - hvilket skyldes gældende momsregler. Ikke alle udbydere i markedet tilbyder ladeabonnement og elaftale samlet - så du kan gå glip af 20% refusion. Den er du sikret hos os.

Billig oprettelsespris
Vi ved at prisen for at komme igang er vigtig for dig. Derfor holder vi den så lav som muligt, uden at gå på kompromis med en professionel installation på højt niveau.

Se ladepakker ➜