Prisen forudsætter elaftale fra Greenbow - det perfekte match til elbilsejere.

Se prisen for boksskifte

png overlay

Derfor er Greenbow det rette valg

Zaptec Go and Greenbow

En pengepungs-venlig
ladeløsning

Som ny elbilsejer er tommelfingerreglen at husstandens elforbrug fordobles. Derfor indeholder Greenbows timeafregnede elaftale strøm til indkøbspris. Det betyder at du 1:1 betaler prisen, som den er på elbørsen - uden tillæg. Det er på pristillæg elselskaber normalt tjener mange penge og det sparer du hos os. Vi tager kun små 39 kr./md. for denne fordelaftale elaftale og den sikrer dig samtidig også fuld refusion af elafgiften på dine opladninger derhjemme.

Greenbow installatør

En installationsoplevelse
som er gnidningsfri

Efter din bestilling afholder du et videomøde med en installatør. Her gennemgår I din installation, med fokus på hvordan du ønsker den udført, samt finder datoen til din installation. Hvis der kommer ekstra omkostninger, udover hvad som er inkluderet i installationspakken, får du et uforpligtende tilbud. Din fortrydelsesperiode på 14 dage starter først den dag videomødet er afholdt.

Greenbow lad ude

Hjælper dig
også på farten

Guilty as charged - vores ladeløsning er udviklet til at give dig billig og nem opladning derhjemme. Og bliver man kunde hos os, er det nok også fordi, man primært vil lade op derhjemme. Men vi har faktisk også din ryg på farten - igennem Greenbow appen finder du nemt en ledig lader imellem de 300.000 tilgængelige ladepunkter i hele Europa. Du tilmelder blot dit kreditkort under din brugerprofil i appen og så er du i gang.

Se ladepakker ➜

Med vores ladeboks derhjemme er rækkeviddeangsten pist væk

Det er Greenbow
Vi vil gøre det nemmere at være elbilsejer!
... og det er vores kunder, der bestemmer, om vi er lykkedes.

Bliv kunde hos os og få en samlet pakkeløsning med ladeboks derhjemme og adgang til et hav af ladere i hele Europa.

Vælger du også vores elaftale, får du alt på en regning, og vi giver en stor rabat på oprettelsesprisen.

Vi er ikke som de andre

Strøm til indkøbspris
Alle selskaber køber strøm ind til samme pris på elbørsen. Og vi tager som de eneste intet pristillæg - som kunde betaler du vores egen indkøbspris. Som almindelig elbilsejer bruger man 8.000 kWh på bil og bolig om året, så selv et tillæg på 10 øre pr. kWh vokser til næsten 1.000 kr. hvert år. Det slipper du for at betale hos os.

Fuld refusion af elafgift
Ved at samle ladeabonnement og elaftale hos os kan vi tilbagebetale dig 94,63 øre pr. kWh du lader på bilen. Det tal hedder 75,70 øre pr. kWh hvis du har elaftalen et andet sted - hvilket skyldes gældende momsregler. Ikke alle udbydere i markedet tilbyder ladeabonnement og elaftale samlet - så du kan gå glip af 20% refusion. Den er du sikret hos os.

Billig oprettelsespris
Vi ved at prisen for at komme igang er vigtig for dig. Derfor holder vi den så lav som muligt, uden at gå på kompromis med en professionel installation på højt niveau.

Se ladepakker ➜